Kunst in opdracht

Als u geïnteresseerd bent in een uniek kunstwerk dat specifiek is afgestemd op uw smaak en ruimte, biedt  Atelier Trés Jolie ook op maat gemaakte kunstwerken aan. Het proces van het bestellen van op maat gemaakte kunst is eenvoudig en afgestemd op uw wensen. 

 

1. Persoonlijke kennismaking:

Het proces begint met een persoonlijk consult waarin u uw visie, voorkeuren en eventuele specifieke vereisten met Jolijn van Atelier Trés Jolie deelt. Dit kan variëren van de gewenste grootte en kleurenschema tot de thema's of emoties die u in het kunstwerk wilt laten vastleggen. Alles afgestemd op het interieur van uw woning of werkruimte.

2. Ontwerpvoorstel:

Na het bespreken van uw wensen, zal Atelier Trés Jolie een ontwerpvoorstel maken dat aansluit bij uw visie. Dit voorstel kan bestaan uit schetsen, kleurpaletten of andere visuele referenties om u een idee te geven van hoe het uiteindelijke kunstwerk eruit zal zien.

3. Feedback en aanpassingen:

U krijgt de mogelijkheid om feedback te geven op het ontwerpvoorstel. Eventuele gewenste wijzigingen kunnen worden besproken en doorgevoerd om ervoor te zorgen dat het eindresultaat volledig aan uw verwachtingen voldoet. 

4. Creatieproces:

Zodra het definitieve ontwerp is goedgekeurd,  zal er een aanbetaling van 50% plaatsvinden en gaat Atelier Trés Jolie aan de slag met het maken van het kunstwerk. Dit kan enige tijd in beslag nemen, afhankelijk van de complexiteit en omvang van het project.

5. Aflevering:

Na voltooiing wordt het op maat gemaakte kunstwerk zorgvuldig verpakt en veilig bij u afgeleverd. U kunt dan genieten van uw persoonlijke kunstwerk dat perfect past bij uw ruimte en emoties oproept die voor u belangrijk zijn.

 

Kies voor een op maat gemaakt kunstwerk van Atelier Trés Jolie en voeg een uniek en persoonlijk tintje toe aan uw omgeving. Neem contact met ons op voor meer informatie over het bestelproces en om uw eigen op maat gemaakte kunstwerk te bespreken.